Zakelijk

Raden van Commissarissen treden af, nieuwe toezichthouders voor WTC Expo

De WTC Groep bestaat uit een samenvoeging van activiteiten van de Stichting Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren en het FEC in Leeuwarden. Besloten is tot een juridische herstructurering met interne fusies.


In het afgelopen jaar is het WTC complex in Leeuwarden sterk uitgebreid met een nieuw hotel en met moderne congres en vergader faciliteiten.

De WTC Groep aan de Heliconweg is ontstaan uit een samenvoeging van de activiteiten van de Stichting Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren en van het FEC in Leeuwarden.

Om deze samenvoeging meer gestalte te geven is besloten tot een juridische herstructurering van de organisatie. Interne fusies vinden plaats en statuten worden gemoderniseerd, zodat deze voldoen aan moderne “Good Governance”principes.

In dit kader treden de huidige leden van de Raden van Commissarissen terug. Zij maken plaats voor nieuwe toezichthouders, die de organisatie verder moeten begeleiden naar de toekomst.

De WTC Groep biedt een groot internationaal netwerk van vestigingen (ca. 330) in de gehele wereld. Leden van de Business Club hebben toegang tot dit netwerk. Via dit netwerk worden ook activiteiten in het kader van export bevordering en internationalisering van het noordelijke bedrijfsleven ondersteund. In het WTC complex, derde in oppervlak in Nederland, worden regelmatig beurzen, congressen en andere evenementen georganiseerd.

Op een professionele manier worden de onderlinge contacten van het noordelijke bedrijfsleven en hun gezamenlijke internationale ambities vorm gegeven.

 

22-9-2010 15:39 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk