Autoservice Nijlân: allround autobedrijf op de hoek van de straat

Zakelijk

Autoservice Nijlân: allround autobedrijf op de hoek van de straat

Van reparaties en APK-keuringen tot banden- en aircoservice: Autoservice Nijlân is van alle markten thuis. Een allround autobedrijf dat haar klanten goed kent, net als de geschiedenis van hun auto.


Meer dan twintig jaar ervaring heeft eigenaar Henk Schippers van Autoservice Nijlân in de autobranche. Hij werkte jarenlang op dezelfde plek bij Autobedrijf Middelsee, dat eerst Honda- en later Kia-dealer was. Eind 2006 nam Schippers de werkplaats van zijn oude baas over om in zijn geboortestad voor zichzelf te beginnen onder de naam Autoservice Nijlân.

 

Na de werkplaats kwam er een showroom bij, die steeds verder werd uitgebreid. Sinds april is de showroom compleet en heeft Autoservice Nijlân een nieuw logo gekregen. “We hebben ons ondertussen ook gespecialiseerd in het verkopen van gebruikte auto’s van goede kwaliteit en kopen tevens in voor mensen die op zoek zijn naar een bepaalde auto”, vertelt Schippers. “Al onze occasions worden afgeleverd met een geldige APK en de klant kan bij ons kiezen voor een meeneemprijs of zes maanden Bovag-garantie.”

 

“Bovendien zijn we een universeel autobedrijf, en dus onafhankelijk wat merken betreft”, vult zijn partner Hilda Sinnema aan. “Datzelfde geldt ook voor de onderdelen. Daardoor kunnen we voor onze klanten altijd onderdelen voor een scherpe prijs leveren. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Bovag. We kunnen daardoor een totaalpakket bieden waaronder pechhulp en verzekeringen.”

 

De ligging midden in een levendige wijk maakt van Autobedrijf Nijlân een goed bereikbare locatie. “Je rijdt gemakkelijk even langs als je een vraag hebt of als er iets gerepareerd moet worden”, zegt Sinnema. “Het is laagdrempelig.”

 

Als allround autobedrijf op de hoek van de straat kent Autoservice Nijlân haar klanten goed. “We hebben twee gediplomeerde monteurs in dienst, misschien komt daar nog één bij”, vertelt Sinnema. “Dan zijn we met zijn vijven. Voordeel van dat kleinschalige is dat je al je klanten bij naam en toenaam kent, net als de geschiedenis van de auto’s waar ze in rijden. Je bent bij ons geen nummer. Je kunt hier niet internetten, maar wel een kopje koffie drinken en een praatje maken terwijl je auto gerepareerd wordt voor een gunstig uurtarief. Voor het maken van een afspraak kan men ons bereiken op telefoonnummer 058-2887988, maar er kan ook via de website www.autoservice-nijlan.nl een afspraak gemaakt worden.”

 

Veel klanten komen uit de wijk en aangrenzende wijken als Huizum en Aldlân, maar ook uit omliggende dorpen en plaatsen als Harlingen en Akkrum. “De klantenkring breidt zich steeds verder uit”, merkt Schippers. “Ook met de autoverkoop gaat het goed. Er worden steeds meer jongere auto’s verkocht. Wij proberen een goede mix te vinden van wat de mensen willen. We bieden uitstekende service en kwaliteit en dat blijkt uit onze trouwe klantenkring.”Dit artikel verscheen ook in Stadsblad Liwwadders, nr 128 september 2010


8-9-2010 09:55 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk