Fast fashion keten Paris2day zoekt nieuw gezicht

Zakelijk

Fast fashion keten Paris2day zoekt nieuw gezicht

EMMEN, 8 november 2011 - De snel groeiende fast fashion keten Paris2day - onlangs werd een filiaal in Leeuwarden geopend - start in november de zoektocht naar een nieuw gezicht. Modellen kunnen zich vanaf 8 november op paris2day.nl inschrijven om in aanmerking te komen voor de titel: Paris2day Fashion Model of the Year.


De wedstrijd bestaat uit een aantal regionale voorrondes waaruit 16 finalisten worden gekozen door een vakkundige jury. De finale zal eind mei plaatsvinden in Emmen met een grote spectaculaire modeshow.

(foto) en Hollands Next Top Model deelneemster Mieke Rozeman. Via deze wedstrijd hopen wij het gezicht te vinden dat ons team compleet maakt. Geen openbare verkiezing maar juist een vakjury die het beste model kiest. ”  

Volgens Wondergem zal het nieuwe gezicht het erg druk krijgen. “Elke 2 weken ontvangen we nieuwe collectie, er is dus altijd wat nieuws om te fotograferen. Wij verwachten komend voorjaar onze 10e vestiging te openen en gaan ook verder met de uitbreiding van onze online collectie en het verzorgen van modeshows en evenementen.”

De voorrondes voor Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel zullen plaatsvinden op het hoofdkantoor in Emmen. De winnares wint een compleet verzorgde reis voor 2 personen naar Parijs, een contract bij Dutch Casting Agency, een professionele fotoshoot van Lediy door fotograaf Mark Mook, een complete kappersbehandeling en styling door Team Twins Dalen en werkt mee aan verschillende campagnes van Paris2day, Lediy, Coiffure Award Winnaar Team Twins Dalen en Dutch Casting Agency.

 

Aanmelden: www.paris2day.nl

 

 

8-11-2011 13:55 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk