Zakelijk

Samenwerking Fysiotherapeuten TIGRA en manueeltherapeut Hettinga

Samenwerking Fysiotherapeuten TIGRA en manueeltherapeut Hettinga

LEEUWARDEN, 3 mei 2012 - TIGRA Leeuwarden en Fysio- en Manueeltherapie Hettinga gaan intensief samenwerken. Vanaf 1 mei heeft Tjebbe Hettinga op de donderdag zitting bij TIGRA, op de Eysingastraat 3 te Leeuwarden.


TIGRA Leeuwarden en Fysio- en Manueeltherapie Hettinga hebben sinds oktober 2011 al intensief contact om gebruik te maken van elkaars expertise.

‘De kracht van de samenwerking zit hem in het feit dat we op een efficiënte wijze aandacht besteden aan zowel de oorzaken als de gevolgen van fysieke klachten’, aldus Sjoukje van der Veen, coördinator afdeling fysiotherapie binnen TIGRA Leeuwarden.

TIGRA Leeuwarden behandelt klachten voornamelijk door fysiotherapeutische behandeltechnieken te combineren met een actieve aanpak; trainen van houding en beweging, vergroten van lichaamsbewustzijn en fysieke belastbaarheid met oefeningen, tips en adviezen.

Hierbij merken zij dat bij een deel van de patiënten een belangrijke voorwaarde voor een goede training ontbreekt, namelijk een goede beweeglijkheid van de wervelkolom. Het herstellen van de bewegingsfunctie van gewrichten, en dan met name die van de wervelkolom, is de specialiteit van de manueel therapeut.

Manueel therapeut Tjebbe Hettinga op zijn beurt behandelt in zijn praktijk, in het oude PEB-gebouw aan de Emmakade, veel patiënten met klachten aan de wervelkolom, die uiteindelijk terug zijn te voeren op houding of verminderde kracht of balans van de spieren. ‘En omdat dit dé specialiteit van de fysiotherapeut is, is de cirkel weer rond’ besluit Tjebbe Hettinga.

Doordat Tjebbe Hettinga, op donderdag, zitting heeft binnen de muren van TIGRA Leeuwarden zal de communicatie en samenwerking verder verbeteren zodat de patiënt nog beter en sneller kan functioneren.

Voor een afspraak kunt u bellen met TIGRA, tel. 058-2800777 of via de website van Fysio- en Manueeltherapie Hettinga, www.fysiotherapiehettinga.nl

 

 

3-5-2012 20:17 1 reacties

Reacties (1)

Onze website is gewijzigd. Hettinga is samen gegaan met Trip en zodoende is ook de naam gewijzigd: Hettinga en Trip.
De website is ook veranderd: www.hettingaentrip.nl

Geplaatst door Hettinga en Trip op 2-4-2015 08:42
Meld als ongepast

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk