Zakelijk

Tien Leeuwarder bedrijven starten met Koploperproject Duurzaam Ondernemen

LEEUWARDEN, 23 september 2014 - Op woensdag 24 september starten 10 Leeuwarder bedrijven in samenwerking met Dzyzzion en A7Westergozone aan het Koploperproject Duurzaam Ondernemen. Met dit Koploperproject wil de gemeente samen met bedrijven, aan de hand van concrete voorbeelden laten zien dat duurzaam ondernemen boeiend en lonend kan zijn.


- ingezonden -

Bij het Koploperproject worden de bedrijven volledig doorgelicht op duurzaamheid. Nieuwe kansen, verbetermogelijkheden en risico’s worden in kaart gebracht. Vervolgens gaan de bedrijven concreet aan de slag met duurzaam ondernemen en wisselen ze informatie uit met andere Koplopers.

De afgelopen jaren is het Koploperproject uitgegroeid tot een netwerk van duurzame bedrijven en organisaties in Fryslân. Bedrijven en organisaties werken met elkaar samen en geven een positieve impuls aan een gezonde en duurzame economie. In Fryslân zijn er al zo’n 170 Koplopers. Dit aantal zal zich de komende jaren verder uitbreiden met bedrijven en organisaties uit Leeuwarden. Het Koploperproject wordt ondersteund door de provincie Fryslân en gemeente Leeuwarden.

Deelnemende Leeuwarder bedrijven:
- Fier Fryslân
- Galema Motors Toyota
- Jonker Ketelonderhoud
- Koopmans en Zwart Elektrotechniek
- Nielsen Massay
- Mannen van Staal
- P. de Vries Installatietechnieken BV
- PIT Concept & Copy
- Technea

- Tigchelaar Kachels

 

 

 

23-9-2014 13:57 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk