Zakelijk

15 januari Pitch & Match voor jonge ondernemers in de Kanselarij Leeuwarden

LEEUWARDEN, januari 2015 - Na een succesvolle start van Pitch & Match in november 2014 is op donderdag 15 januari de Kanselarij in Leeuwarden opnieuw het podium voor getalenteerde ondernemende studenten. Deze jonge “ondernemers in de dop” hun innovatieve idee in de vorm van een Pecha Kucha. Pecha Kucha is een presentatie van 6 minuten en 40 seconden met behulp van 20 afbeeldingen.


- ingezonden -

In de zaal zit, naast een deskundige jury, een uiteenlopende groep Leeuwarder ondernemers en belangstellenden.

De presentatie van het geheel is in handen van ervaringsdeskundige Arthur Tolsma. Arthur won in 2009 de pitchwedstrijd ‘Bij ons in de BV’ op televisie. Met meer dan 300.000 kijkers die hem als een succesvol ondernemer zagen. Toen hij vier maanden later bijna failliet ging voelde hij zichzelf eerder een loser. Na een sanering en uiteindelijk de verkoop van zijn bedrijf is hij nu zeker succesvol.

Als de jury in beraad gaat om de winnaar bekend te kunnen maken kan het publiek genieten van een presentatie van de heer Toine Dinkelberg, strategy Director van Snakeware; Dinkelberg vertelt het succesverhaal van Lightcurb Ibeacons.

Met deze enthousiaste studenten, geïnteresseerde ondernemers, inspirerende dagvoorzitter en een volle zaal belooft het een een avond vol inspiratie, informatie en natuurlijk amusement te worden.

Wedstrijd

Een professionele jury, bestaande uit Trudie Timmerman, Peter van den Dungen, Jan Jacob Hilberdink en Paul Otter kiest de winnaar uit de 8 finalisten. Welk idee heeft de grootste potentie? Welke Pitch spreekt het meest aan, maar ook welke Leeuwarder ondernemer gaat een samenwerking aan met de pitchers?

De winnaar van Pitch & Match wint een startkapitaal van €500 en wordt daarnaast begeleid door de mensen van de Inqubator om het idee te realiseren.

Na afloop is er uiteraard gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

12-1-2015 14:59 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk