Zakelijk

21 januari bekendmaking finalisten ondernemersprijs De Het 2015

LEEUWARDEN, 2015 - Woensdag 21 januari worden in het nieuwe ondernemerscentrum De Kanselarij in Leeuwarden de finalisten van de ondernemersprijs DE HET 2015 bekend gemaakt door Henk Deinum, wethouder van Leeuwarden. Dit gebeurt tijdens een lunchbijeenkomst van de finalisten, de finalisten 2013 en 2014, bestuur en jury van De HET.


Tijdens deze bijeenkomst  zullen de bedrijven die de finale hebben gehaald zichzelf kort presenteren. De uiteindelijke winnaar daarvan zal bekend gemaakt worden tijdens de businessbeurs TEL, in maart 2015 in het WTC.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van De HET is om innovatieve ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Finalisten worden dan ook bij diverse projecten betrokken. Van publicaties in zakenbladen als tot presentaties bij de Commerciële Club Leeuwarden (CCL) en tijdens de beurs TEL. Op deze beurs krijgen de finalisten bovendien een eigen stand. Daarnaast krijgen de finalisten een presentatie- en mediatraining aangeboden.

Winnaars van De Het 2014 waren Zuivelhoeve in de categorie < 5 jaar en online marketingbureau Friks in de categorie >5 jaar.

Jury
De jury van de Het bestaat uit een zevental ondernemers uit Leeuwarden. Dit zijn: juryvoorzitter Rob Lijzenga(Rabobank,) horecaondernemer Arjen Rusticus(Walrus), Annet van der Meulen(Nivo Noord), Karin Langhout(schildersbedrijf Elzinga), Natasja Kesteloo(Noordplan), Theunis Bakker(Mannen van Staal) en Trudie Timmerman(LED Factory).

De bijeenkomst vindt plaats van 12:00 tot 14:00 uur aan de Turfmarkt 13 in Leeuwarden.

Deze ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leeuwarden, Inqubator Leeuwarden, Incassade deurwaarders en incasso, Bentacera Accountants & Raadgevers, Merkmakers en Wij van PS.

15-1-2015 12:05 0 reacties

Reacties (0)

Reactie plaatsen

Met het plaatsen van deze reactie gaat u akkoord met de voorwaarden

Overig Zakelijk

Meer Zakelijk